Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 3 júla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (15.05.)

Hlásenie obecného rozhlasu (15.05.) 

(1) Oznamujeme občanom, že zajtra vo štvrtok sa uskutoční vývoz komunálneho odpadu. 


(2) Pošta Borský Svätý Jur oznamuje, že bude v piatok 17.05.2024 z prevádzkových dôvodov zatvorená. Počas uzatvorenia pošty Vám podaj zásielok zrealizuje Pošta Šaštín Stráže 1. 


(3) Domov MUDr. Dallosa, n. o. Moravský Svätý Ján 5 , prijme do pracovného pomeru opatrovateľku do nepretržitej prevádzky. Bližšie informácie poskytneme v zariadení na adrese Moravský Svätý Ján 5, 908 71 od 8.00 do 15.00 h. 


(4) Spoločnosť Tehelňa Gbely oznamuje, že rozšírila svoje služby o likvidáciu stavebného odpadu,  predaj recyklátov, pieskov, štrkov a kameniva rôznych frakcií, prenájom náradia a strojov. Tehelňa sa nachádza v areáli pôvodného dobývacieho priestoru cihelne v obci Gbely. 


(5) KOBERCE TREND majú mimoriadnu akciu mínus 20% na všetok tovar! Iba od stredy (15.5.) do soboty (18.5.) mínus 20% na všetko ! Presvedčte sa o skvelých cenách na koberce, pvc, vinyl, laminát a ďalší sortiment v predajni Koberce Trend Senica. 


(6) Reštaurácia Dolina vás pozýva dňa 17.05.2024 t. j. tento piatok od 18.30 hod.na zahájenie letnej terasy. Hrať bude Country kapela ZMRK. Pripravené budú cigánske pečienky, grilované rebrá, kolená, pstruh na rošte, grilovaný Encián. Nebudú chýbať miešané alko a nealko nápoje, pivečko Pilsner Urquell a samozrejme novinka naše miešané Bubble Tea .Vstup je voľný. V prípade nepriaznivého počasia sa akcia presunie do interiéru reštaurácie. Teší sa Dolina tím.


(7) V mene pána farára vám dávame do pozornosti možnosť výletu LAST MINUTE 18.maja (túto sobotu) na 24. Folklórny festival Petrov – vinársky areál.  Autobus odchádza od kostola v sobotu o 14.20 hod. BSJ – do Strážnice a odchádzať budeme cca o 19.30 hod. Členovia klubu dôchodcov BSJ majú ZDARMA❗️ autobus a vstupné, ostatní autobus 10,- e a vstupné si hradia sami pri vstupe. Konzumáciu si každý rieši sám. Nahlasovať sa môžte u p.farára v sakristii po sv. omšiach, alebo u p. Vittekovej a p. Horvátha. 


(8) Obec Borský Mikuláš vás srdečne pozýva na koncert známej revivalovej kapely ABBA WORLD REVIVAL, ktorý sa uskutoční v piatok 24. mája 2024 o 20,00 h v amfiteátri pri kultúrnom dome Borský Mikuláš.

Príďte s nami zažiť nezabudnuteľnú atmosféru s dokonalou živou interpretáciou skladieb švédskej legendárnej mega skupiny ABBA na špičkovej úrovni, vrátane dokonalého image, dobových kostýmov a pódiových choreografií. ABBA WORLD Revival predstavuje absolútnu svetovú špičku tohto hudobného oboru a vystúpenie  v čase 2 x 45 minút určite nadchne každého poslucháča bez rozdielu veku. 

Predaj vstupeniek v cene 20,- € je v Obecnej knižnici Borský Mikuláš, 034/65 95 138 a v predajni Chovateľské potreby Ján Záhončík, 0905 490 537. Občerstvenie je zabezpečené.  Lístky si môžete zakúpiť aj na obecnom úrade v Borskom Svätom Jure.  

ABBA WORLD Revival z Prahy je desaťčlenný súbor zložený z profesionálnych hudobníkov, ktorých spojil obdiv k tvorbe svetoznámej švédskej skupiny ABBA. ABBA WORLD Revival Vám ponúka originálnu prezentáciu repertoáru slávnej hudobnej formácie. Jej vystúpenie je 100% živá show-produkcia desiatich hudobníkov. Repertoár obsahuje viac ako 30 najznámejších piesní švédskej legendárnej mega-skupiny 70-tych a 80-tych rokov, ktoré boli  naštudované nielen podľa štúdiových nahrávok, ale i podľa audio a video nahrávok živých vystúpení skupiny ABBA, čo zaručuje nielen presnosť hudobného prevedenia, ale aj dokonalé vystihnutie nálady a atmosféry každej jednotlivej skladby.
Tešíme sa na Vás .https://www.abbaworldrevival.com