Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 3 júla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (14.05.)

Hlásenie obecného rozhlasu (14.05.) 

(1) Domov MUDr. Dallosa, n. o. Moravský Svätý Ján 5 , prijme do pracovného pomeru opatrovateľku do nepretržitej prevádzky. Bližšie informácie poskytneme v zariadení na adrese Moravský Svätý Ján 5, 908 71 od 8.00 do 15.00 h. 


(2) V mene pána farára vám dávame do pozornosti možnosť výletu LAST MINUTE 18.maja (túto sobotu) na 24. Folklórny festival Petrov – vinársky areál.  Autobus odchádza od kostola v sobotu o 14.20 hod. BSJ – do Strážnice a odchádzať budeme cca o 19.30 hod. Členovia klubu dôchodcov BSJ majú ZDARMA❗️ autobus a vstupné, ostatní autobus 10,- e a vstupné si hradia sami pri vstupe. Konzumáciu si každý rieši sám. Nahlasovať sa môžte u p.farára v sakristii po sv. omšiach, alebo u p. Vittekovej a p. Horvátha. 


(3) Obec Borský Mikuláš vás srdečne pozýva na koncert známej revivalovej kapely ABBA WORLD REVIVAL, ktorý sa uskutoční v piatok 24. mája 2024 o 20,00 h v amfiteátri pri kultúrnom dome Borský Mikuláš.

Príďte s nami zažiť nezabudnuteľnú atmosféru s dokonalou živou interpretáciou skladieb švédskej legendárnej mega skupiny ABBA na špičkovej úrovni, vrátane dokonalého image, dobových kostýmov a pódiových choreografií. ABBA WORLD Revival predstavuje absolútnu svetovú špičku tohto hudobného oboru a vystúpenie  v čase 2 x 45 minút určite nadchne každého poslucháča bez rozdielu veku. 

Predaj vstupeniek v cene 20,- € je v Obecnej knižnici Borský Mikuláš, 034/65 95 138 a v predajni Chovateľské potreby Ján Záhončík, 0905 490 537. Občerstvenie je zabezpečené. Žiadame občanov, ktorí majú záujem zúčastniť sa koncertu, aby uprednostnili predpredaj vstupeniek. 

ABBA WORLD Revival z Prahy je desaťčlenný súbor zložený z profesionálnych hudobníkov, ktorých spojil obdiv k tvorbe svetoznámej švédskej skupiny ABBA. ABBA WORLD Revival Vám ponúka originálnu prezentáciu repertoáru slávnej hudobnej formácie. Jej vystúpenie je 100% živá show-produkcia desiatich hudobníkov. Repertoár obsahuje viac ako 30 najznámejších piesní švédskej legendárnej mega-skupiny 70-tych a 80-tych rokov, ktoré boli  naštudované nielen podľa štúdiových nahrávok, ale i podľa audio a video nahrávok živých vystúpení skupiny ABBA, čo zaručuje nielen presnosť hudobného prevedenia, ale aj dokonalé vystihnutie nálady a atmosféry každej jednotlivej skladby.
Tešíme sa na Vás .https://www.abbaworldrevival.com