Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 27 septembra, 2024
Práve ste tu: Home » Novinky » Psychologická pomoc a podpora v súvislosti s povodňovou situáciou

Psychologická pomoc a podpora v súvislosti s povodňovou situáciou 

Tím Káčko Trnava

Táto mimoriadna zrážková situácia  môže v mnohých z Vás vyvolať rôzne emócie. Strach, stres, úzkosť, smútok, hnev, frustráciu a mnoho iného. Vzhľadom na to, čo sa deje, je to úplne normálne. Nezostávajte v tom však sami. Ak sa cítite osamelí, vystrašení, v strese alebo akokoľvek inak, sme tu pre Vás. Psychológovia a psychologičky z občianskeho združenia IPčko.

IPčko poskytuje bezplatnú a anonymnú psychologickú pomoc, každému kto to potrebuje. Túto pomoc poskytujeme niekoľkými spôsobmi:

  1. Jedným z nich je chatová poradňa, ktorá funguje nonstop 24/7, kde sa viete behom pár klikov spojiť s poradcom a porozprávať sa o tom, čo prežívate.

https://ipcko.sk/chatova-poradna/ 

  1. Takisto ponúkame pomoc prostredníctvom emailového poradenstva, kde nám viete napísať.

https://ipcko.sk/emailova-poradna/ 

  1. Pre tých, ktorým nevyhovuje písanie máme aj telefonickú krízovú linku pomoci na čísle 0800 500 333, kde sa rovnako viete s poradcom, ktorý je aktuálne dostupný porozprávať o tom, čo práve v danej chvíli prežívate alebo potrebujete.

 

  1. Máte možnosť dohodnúť si aj osobné stretnutie so psychológom alebo psychologičku v tzv. Káčku. Káčko ako centrum krízovej intervencie je kontaktným bodom pre ľudí v krízových životných situáciách. Podobne ako všetky služby IPčka je aj táto služba anonymná a bezplatná. Takéto Káčka prevádzkuje IPčko v každom krajskom meste, a teda napríklad aj v Trnave. U nás je to na adrese Jeruzalemská 38. Stretnutie si môžete dohodnúť prostredníctvom emailu kackott@ipcko.sk.

 

  1. Sme pripravení zasahovať aj v teréne, náš Krízový intervenčný tím IPčko je pripravený vyraziť tam, kde bude potrebný, ako napríklad v evakuačných centrách.