Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|nedeľa, 1 septembra, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (26.08.)

Hlásenie obecného rozhlasu (26.08.) 

(1) Našli sa kľúče od auta pri kaplnke pri Hliníku. Majiteľ si ich môže vyzdvihnúť na obecnom úrade v úradných hodinách. 


(2) Pošta Borský Svätý Jur oznamuje, že bude v pondelok 02.09.2024 z prevádzkových dôvodov otvorená od 8:00 – 10:00 hod. Počas uzatvorenia pošty Vám podaj zásielok zrealizuje Pošta Šaštín Stráže 1. 


(3) Oznamujeme občanom, že dňa 02.09.2024 t.j pondelok, sa v obci Kúty otvára nová prevádzka s názvom TREND v priestoroch bývalého BALTIP-u  na Bratislavskej ulici.
Nájdete v nej široký sortiment tovaru za výhodné ceny ako napr.
 
– školské potreby
– domáce potreby 
– hračky
– chovateľské potreby 
– drobný textil 
– sviečky/kahance
– umelé kvety 
– darčekové predmety 
– drogéria 

Prevádzka bude otvorená od pondelka do piatka od 8 hodiny do 17h bez obednej prestávky a v sobotu od 8 do 12h, v nedeľu bude zatvorené


(4) Občianske združenie Nová ZEM s finančnou podporou Trnavského samosprávneho kraja v spolupráci s obcou Borský Svätý Jur, Vás srdečne pozývajú na spoločné stretnutie s názvom „ Čarokruhy v kruhu “, ktoré sa bude konať dňa 29.8.2024 o 15:00 na zelenej ploche pri kultúrnom dome v Borskom Svätom Jure . Spoločne si zatancujeme a namaľujeme svoju osobnú mandalu. Či ste začiatočník alebo skúsený umelec tento zážitok je pre všetkých a pre všetky vekové kategórie . Vezmite si so sebou svoju umeleckú dušu a pridajte sa k nám. Tešíme sa na Vás. 


(5) DFS Juránek vás pozýva zmerať si vaše sily vo vedomostnom filmovom kvíze už túto sobotu 31.8. a to pred posledným letným kinom  o 18:00 hod. na plácku pri KD. Družstvá musia byť minimálne 3 členné a najviac  5 členné. Víťazi budú odmenení. Prihlásiť sa môžete telefonicky na 0907 743 319, mailom na suborjuranek@gmail.com alebo cez link priamo cez formulár našej fb stránke dfs juránek. Zároveň vás pozývame na posledné letné kino, ktoré sa uskutoční po kvíze o 20:00 hod. Premietať sa bude česká komédia 10 pravidiel ako uloviť ženskú. Tešíme sa na vás.