Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 3 júla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (06.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (06.06.) 

(1) MUDr. Petergáčová oznamuje, že v sobotu dňa 8.6.2024 sa nebude v zubnej ambulancii ordinovať. Bolestivé prípady ošetrí LSPP na Drieňovej 38 a na Krížnej 44 v Bratislave.


(2) Miestna organizácia Slovenského rybárskeho zväzu Sekule – Moravský Svätý Ján oznamuje občanomže poriada detské rybárske preteky, ktoré sa budú konať na jazere Lúčky dňa 08.06.2024 t.j. v sobotu. Prihlásenie detí od 07.oo hod. Čaká na Vás bohatá tombola a bohaté občerstvenie. 


(3) Rybársky zväz miestna organizácia Kúty oznamuje svojim členom, že v sobotu 8.6.2024 o 8:00 hod. vyhlasuje brigádu u Janíčkov . Brigáda je zameraná na kosenie. 


(4) Obec Moravský Sv. Ján a Občianske združenie 90871.sk Vás srdečne pozývajú na štvrtý ročník obľúbeného festivalu Fest Zdravo, ktorý sa bude konať už túto sobotu 8.6. v parku pred Zdravotným strediskom v Moravskom Sv. Jáne so začiatkom o 8:00 hod. Čaká Vás bohatý program pre veľkých aj malých – cvičenia, meditácie, nordic walking, prednášky so zaujímavými témami, skákací hrad, maľovanie na tvár, pouličný cirkus a mnoho iného. Pripravené je aj bohaté občerstvenie s dobrotami z celého sveta. Nezabudli sme ani na vegetariánov. Samozrejmosťou sú stánky, kde si budete môcť zakúpiť zdravé výrobky, liečivé kryštály, ovocné octy a mnoho iného. Tešíme sa na Vašu návštevu.