Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 3 júla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (30.05.)

Hlásenie obecného rozhlasu (30.05.) 

(1) Oznamujeme občanom, že našej obci bola ponúknutá možnosť vybudovania logistického centra. Informácie ohľadom logisticko výrobného areálu: Logistické centrum Borský Svätý JurZaujíma nás Váš názor, preto prosíme o zaslanie Vašich názorov a pripomienok prostredníctvom krátkeho dotazníka, ktorý nájdete na webovej stránke obce. Vaše názory, pripomienky môžete zasielať aj prostredníctvom e-mailu na adresu info@borskysvatyjur.sk alebo prísť osobne na obecný úrad v čase úradných hodín. Termín na vyjadrenie Vášho názoru a vyplnenie dotazníka: do 15.06.2024. Ďakujeme. 


(2) Pozývame Vás na výbornú zmrzlinu do novootvorenej prevádzky pri kvetinárstve. Otváracie hodiny: Pondelok až Nedeľa od 9:00 – 21:00 hod.     


(3) Kamenárstvo Stonestore v Moravskom Sv. Jáne pripravilo pre Vás výstavnú plochu so širokým výberom pomníkov v rôznych farebných prevedeniach, ktoré si môžte zakúpiť v akciových cenách so zľavou až 50%. Kamenárstvo Stonestore nájdete v Moravskom Svätom Jáne, Cesta na Hohenau č 795. 


(4) Obec Borský Svätý Jur v spolupráci s miestnymi organizáciami Vás pozýva dňa 1. júna 2024 od 15:00 hod na futbalové ihrisko na oslavu MDD. Program: ukážka policajných psov, zábavné súťaže, maľovanie na tvár, skákacie hrady pre malé i väčšie deti, jazda na poníkoch, pena od hasičov a iné. Pre všetky deti sú pripravené odmeny. O zábavu sa postará DJ Maco. O občerstvenie je postarané. Pre deti bude pripravený guláš od poľovníckeho združenia. Tešíme sa na Vás.