Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 3 júla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (09.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (09.06.) 

(1) Oznamujeme občanom, že v pondelok 12.6.2023 sa uskutoční vývoz plastov. 


(2) Občianske združenie Hliník BSJ pozýva svojich členov na brigádu, ktorá sa uskutoční v .sobotu  10.6.2023 o 8:00 hod.  v Hliníku. 


(3) Futbalový klub Borský Svätý Jur pozýva všetkých priaznivcov futbalu na futbalové zápasy našich mužstiev, ktoré sa uskutočnia nasledovne: v sobotu dňa 10.06.2023 o 10:00h kedy odohrá naša prípravka U11 majstrovský futbalový zápas na domácom futbalovom ihrisku s mužstvom TJ Družstevník Dojč, v nedeľu dňa 11.06.2023 o 17:30h kedy odohrá naše A mužstvo majstrovský futbalový zápas na futbalovom ihrisku TJ Družstevník Rovensko. 


(4) Obec Závod pozýva všetkých priaznivcov Záhoráckeho folklórneho festivalu, už po 12.-krát na Závodské Bezchleba Hody.  Slávnosti začínajú v sobotu 1.7.2023 od 8:00 Dedinským jarmokom.  O 10:00 začne hlavný program na pódiu v Centrálnom parku v Závode. Podrobný program účinkujúcich nájdete na webovom sídle obce: www.obeczavod.sk . Pre všetkých návštevníkov budú pripravené stánky s občerstvením, sprievodný program a rôzne atrakcie ako sú: prehliadka poľnohospodárskych veteránov,  tvorivé  dielne, škola tanca, starenkina kuchyňa, kolotoče pre najmenších, 9D kino, virtuálna realita a filmulátor. Organizátori sa na Vás tešia, a veria, že sa príjemne zabavíte a strávite s priateľmi, či rodinou príjemný sobotný deň.


(5) Poľovnicke združenie Borský Svätý Jur vas srdečne pozýva na poľovnícku zábavu, ktorá sa uskutoční dňa 17.6. 2023 o 18:00hod. na jazerách Lásek. O zábavu sa postará hudobná skupina Tenor. Podávať sa bude divinový guláš, cigánska pečienka a hamburger. Čaká na vás bohatá tombola. Vstupné je 4€. Autobusová doprava je zabezpečená, ktorá bude premávať od posty od 19:00-2:00hod. ráno každú hodinu. Tešíme sa na vašu účasť. 


(6) Jún je mesiacom poľovníctva a ochrany prírody. Rodí sa nový život a tak ako sme už mnohokrát spomínali, zver potrebuje v tomto období pokoj rovnako ako ľudské mamičky so svojimi malými deťmi. Pokoj zvieracích mamičiek a ich mláďat však narúšajú ľudia, ktorí bez znalosti či pocitu empatie voči zveri vbehnú do lesa, na hlučný piknik, bicykel či vyvenčiť svojho domáceho miláčika. Preto prosíme , nezabúdajte, že zver tu žije s nami a to ona je tu v prírode doma. Správajme sa v prírode tak ako na návšteve, nerobme hluk v lese. Správajme sa k prírode s rešpektom. Poľovníci z Poľovníckeho združenia BSJ.