Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 3 júla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (05.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (05.06.) 

Novootvorené kamenárstvo Šaštín Stráže, J. Hollého 3, na hlavnom námestí ponúka širokú škálu kamenárskych prác, produktov a hrobových doplnkov. Cena za jednohrob zo žule už od 1 350,- €, dvojhrob zo žule už od 1 750,- €. Majú na výber širokú ponuku pomníkov, no vedia vyjsť v ústrety podľa vašich požiadaviek. Po telefonickom kontakte môžu prísť za Vami. Tel. č. 0907 705 948.


Firma Bioaspa, spol. s r. o., so sídlom Hollého 406, Kúty, pestovateľ ekologickej špargle a jahôd, Vás pozýva na samozber biojahôd.  Jahody si môžete nazberať do vlastných nádob každý deň od 8,00 do 18,00 hodiny na poli pri sídle firmy v Kútoch. Cena je 2,50 € za kilogram nazberaných jahôd. Bližšie informácie na tel. čísle 0918 220 888.


Polícia upozorňuje občanov na podvody na senioroch, ktoré spočívajú v tom, že doposiaľ nezistená osoba telefonicky kontaktuje seniorov za účelom bezplatnej kontroly plastových okien a zistenia ich stavu a či nie je potrebná oprava okien.
Žiadame seniorov, aby boli ostražitejší pri obdobných telefonátoch a nevpúšťali žiadne cudzie osoby do svojich príbytkov, nakoľko nie je vylúčené, že páchatelia, ktorí sa cielene zameriavajú na trestnú činnosť na senioroch prostredníctvom vymyslených legiend, môžu týmto spôsobom telefonicky kontaktovať seniorov s cieľom podvodne vylákať alebo ukradnúť seniorom ich finančné úspory.
Nikdy nedávajte peniaze cudzím ľuďom a v prípade pohybu podozrivých osôb, alebo falošných ponúk kontaktujte políciu na linku 158.